Tilbage
Lever kager m. majs
Oprettet af: Sofie - http:// den. 2012-02-17
Udskrevet 30 gange.
Ingredienser: | Forklaring: |
½ kop hvede spirer ca. 500 gram lever (kalve/kvielever) 1½ kop løse majs 3 æg 2-3 fed knuste hvidløg |
Ingredienserne blandes i samme rækkefølge som opskriften, røres i ca. 4 min. Hældes i en smurt bradepande og bages ved 180 grader i ca. 20 min. Skæres i passende stykker mens den er varm, køles af og puttes i bøtter eller fryses. |
|
Kommentar:
Der er ingen kommentar til denne opskrift!
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.
Der er over 1400 opskrifter!
Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.