header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Lopper

Oprettet af: Sofie - http:// den. 2012-02-17

Udskrevet 31 gange.


Ingredienser: Forklaring:

300 g. hvedemel
150 g. majsmel

125 g. kogt, hakket kød
(lever, kylling eller vildt)

3 spsk. madolie
2 æg
ca. 1 1/4 - 1½ dl siet kogevand
fra kødet

(Lever skæres ud i små stykker
og skal koges til vandet ikke
skummer mere.)

Hvede- og majsmel blandes i
en skål. I en anden skål piskes
æggene med olien, kogevandet
røres i, det kogte, hakkede
kød røres i.

Nu tilsættes melet lidt efter lidt.

Ælt dejen godt, den skal være
som en god tærtedej.

Dejen udrulles på et mel dækket
bord til ca. 1/2 cm tykkelse og
skæres i tern (brug pizzahjulet..).

Kiksene lægges på en bageplade
med bagepapir og bages ved 200
grader i ca. 20 minutter, evt længere.

Jo større kiks, jo længere bagetid.

Hvis kiksene står tæt på bagepladen,
er det måske en god idé at tage
pladen ud af ovnen efter ca. 15
minutter og skille kiksene ad, så
de også kan få varme på siderne
den sidste del af bagetiden.

Kiksene skal være helt hårde,
ellers kan de ikke holde sig ret
længe. Helt gennembagte kiks
kan holde sig i op til 2 måneder,
hvis de opbevares køligt og tørt
(men hold øje med mug).

Tip: Smid ikke resten af kogevandet
ud. Si det og portion frys det med
ca. 1 - 1 1/2 dl i hver portion.

Det kan bruges til næseøvelser.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trls det er at modtaget overfldige
nyhedsmails hele tiden, s derfor sender jeg ikke s tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besgstller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfj dit link og g din trafik.