header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Bagt/kogt lever

Oprettet af: Sofie - http:// den. 2012-02-17

Udskrevet 43 gange.


Ingredienser: Forklaring:

1 hel kalvelever
vand
evt. salt
evt. 7-10 fed hvidløg

Kalveleveren skæres i skiver,
der koges i ca. 1 time i vand
( evt. tilsat salt og 7-10 fed
hvidløg.)

Når leverskiverne er kølet af,
skæres de i små stykker
(ca. 1-1½ cm. X 1-1½ cm).

Leverstykkerne lægges på
bagepapir i bradepanden,
der stilles i ovnen. Ovnen
stilles til 250 grader. Mens
ovnen varmer op, skal man
holde øje med det, da det ikke
må blive branket.

Når ovnen er blevet 250 grader
varm, skrues der ned til ca.
120-150 grader, og leverstykkerne
står og bager videre i ca. 1-1,5
time. Du bør med jævne mellemrum
rode rundt i leverstykkerne, så
de tørre jævnt .

Når leverstykkerne er helt tørre
og hårde, er de færdige.
Kogevandet kan evt. sies så
levertrevler og hvidløg
blendes/presses igennem sien.
Dette kogevand er f.eks godt til
at tilsætte ved hundens tørkost
eller andet mad , da det bl. a
indeholder hvidløg, er det med
til at holde tæger og lopper væk
fra din hund.

PS. Du skal være forberedt på,
at der lugter meget af bagt lever
i hele huset- i flere timer.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trls det er at modtaget overfldige
nyhedsmails hele tiden, s derfor sender jeg ikke s tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besgstller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfj dit link og g din trafik.