header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Farserede porrer

Oprettet af: Anni - den. 2010-08-11

Udskrevet 55 gange.


Ingredienser: Forklaring:

3 stk. porrer
500 gram hakket svinekød
1 æg
1 dl mel
2 dl letmælk
1 tsk salt
1/4 tsk peber
50 gram rasp
olie

Porrerne skylles og renses. Skæres
i stave på ca. 7 cm længde, og koges
i 15 minutter til de er møre.

Kødet røres til fars med æg, mel,
mælk, salt og peber.

Et stykke bagepapir lægges på
bordpladen, og der drysses med
rasp ovenpå. Herpå lægges en stor
spiseske fars, der trykkes til en flad
firkant på ca. 8x8 cm.

Herefter lægges der et stykke
kogt porre ovenpå. Bagepapiret
bruges til at forme farsen omkring
porren, så der fremkommer en tyk
pølse af fars med rasp omkring.

De farserede porrer steges i olie
på panden til de er gyldne og
gennemstegte.
Vil du spare på fedtet, og slippe for at stå i stegeos, kan de farserede porrer steges i ovnen. Porrerne lægges i et ildfast fad, der er beklædt med bagepapir. De farserede porrer steges ved 200° i ca. 20 minutter.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.