header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Norsk elggryte

Oprettet af: torben - http:// den. 2010-07-19

Udskrevet 119 gange.


Ingredienser: Forklaring:

750 gr elgkød
250 gr champinons
2 ss hvedemel
1,5 ts salt
2 krm sort peber
2 krm sennepspulver
100 gr rodselleri
1 stk pastinak
1 stk gulerod
Ca 1,5 ss smør/margarin
2 dl vand eller buljon
2 dl fløde
Ca 1 ss rognebær- eller ripsgelé

Tør køddet med køkkenpapir og skær
det i små benfrie stykker.

Bland mel, salt, sort peber og
sennepspulver i en pose.

Lig kødstykkerne i posen og ryst den
sådan at melblandingen dækker kødet.

Rens og skyl rodfrugtene. Skræl dem
og skær dem i fine strimler.

Brun køddet og champinonerne i en
del af smøret i engryde. Tag køddet
og svampen op af gryden.

Brun rodfrugtene i resten af smøret.
Lig køddet og champinonerne i
gryden igen. tilsæt med vand eller
buljon.

Lad alt sammen småkoge under
log på svag varme til kødet er mørt.

Tiden varierer med hva slags kød
du har (30-55 minutter).

Tilsæt fløden og geleen. Smag til med
mere krydder om nødvendig. Lad alt
koge sammen en stykke tid.

Server fra gryden.

Velbekomme
opdskriften er 200 år gammel.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.