header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Kalvefrikassé med hvidvin

Oprettet af: Mette - den. 2010-06-15

Udskrevet 52 gange.


Ingredienser: Forklaring:

1 kg kalvelĂĄrtunge eller
kalveklump

6 dl hvidvin
4 dl vand

Suppevisk: 2 laurbærblade,
2 dildstilke og 2 estragon­kviste

8 hele peberkorn
1 tsk hele korianderfrø
4 dl piskefløde
1 presset citron
1 tsk havsalt
4 spsk maizena
4 gulerødder
1 bdt. grønne asparges
1 bdt. kørvel
1 bdt. estragon

Skær kødet i stykker på ca. 4 x 4 cm.
Bring kødet i kog i vin og vand.

Skum urenheder af med en hulske.

Tilsæt suppevisken og de hele
peberkorn.

Kog kødet under låg ved svag varme
i 1 time.

Tør herefter grydens kanter af med
køkkenrulle og fjern suppevisken.

Tag kødet op med en hulske.

Si fonden og hæld den tilbage i
gryden. Hæld fløde, citronsaft og
salt i og jævn med maizena udrørt i
vand i 8-10 min.

Skær gulerødderne i terninger og
tilsæt dem i frikasseen.

Skær aspargesene i stykker på
tværs og kog dem i saucen med
ærterne 4-6 min. før servering.

Skær krydderurterne groft.

Anret frikasseen i dybe tallerkener
med krydderurter pĂĄ toppen og
server med nye kartofler.


Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nĺr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trćls det er at modtaget overflřdige
nyhedsmails hele tiden, sĺ derfor sender jeg ikke sĺ tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besřgstćller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfřj dit link og řg din trafik.