header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Italia del promodora

Oprettet af: Anna - den. 2010-06-07

Udskrevet 100 gange.


Ingredienser: Forklaring:

500 gram kalkunbryst
250 gram bacon i tern
4 store løg
6 fed hvidløg
1 grøn peber
1 gul peber
5 tørrede tomater
frisk basillikum
2 spks karry (gerne stærk)
chilipeber
Jomfru olivenolie
½ liter Mornay sauce(ost)

Tomatsalat:
2 bøftomater
1 stort rødløg
6 fed hvidløg


Løgene/hvidløgene skæres ud
i smĂĄ firkanter og brunes let i
jomfru olivenolie og karry(2 spks),
når løgene har antaget en gylden
farve tages de op.

Kalkunbrystes udskæres i
strimler (tykkelse ca 1 x 1cm)
og brunes i samme olie/karry.

Når kødet er brunet tages disse
op til løgene og baconstykkerne
steges gyldne.

Efter endt bruning af bacon
tilsættes løgene og
kalkunstrimlerne sammen med
grøn/gul peber/tørrede tomater
som er udskĂĄret i meget smĂĄ
firkanter, 12 blade hakket
basillikum og en knivspids chilipeber,
mornaysaucen hældes over og
det hele smĂĄkoger i 20 min.

Tomatsalat:
2 store bøftomater udskæres i
skiver, løg og hvidløg hakkes,
hvidløgene brunes uden fedtstof
pĂĄ panden.

Tomatskiverne lægges på et
fad og der hældes en anelse
jomfru olivenolie over.

Løg/hvidløg drysses over hver
enkelt skive og serveres.

Tilbehør: frisk pasta

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nĺr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trćls det er at modtaget overflřdige
nyhedsmails hele tiden, sĺ derfor sender jeg ikke sĺ tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besřgstćller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfřj dit link og řg din trafik.