header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Fasanbryst med calvadossauce

Oprettet af: Anna - den. 2010-06-07

Udskrevet 50 gange.


Ingredienser: Forklaring:

2 fasaner
2 finthakket skalotteløg
1 bundt persille
2 æbler
lidt rosmarin
salt - peber
olie til stegning

Calvadossauce:
4 dl. fasanfond
1 hakket skalotteløg
1 æble i tern
smør
3 dl fløde
5 cl. calvados

Grønsagsterrine:
4 store porrer
8 modne tomater
3 gulerødder
3 persillerødder
2oo gr. spinat
5 cl. balcsamico
salt - peber

Persillebladene pilles af stilken,
skylles, tørres og hakkes groft.

Fasanbrysterne udbebes, og
på kødsiden skæres en lomme
hvori der fyldes hakket persille
og skalotteløg.

Fasanbrysterne bindes op med
bomuldsnor, krydres med salt
og peber, brunes pĂĄ panden og
steger færdig i en 22o grader
varm ovn i 8 min, hviler i 10 min.

Æblerne befries for kernehus og
skæres i passende stykker.
Steges i lidt olie med rosmarin et
par minutter.

Fasanbrystet skæres i skiver
og anrettes på tallerkner medv stegte æbler, grønsagsterrine og
calvadossauce.

Calvadossauce:
Æbler og skalotteløg dampes i
lidt smør, fasanfond og fløde
tilsættes. Saucen koges ind til
en passende konsistens, og lige
før servering tilsættes calvados.

Grønsagsterrine:
De yderste blade pĂĄ porrerne
skæres fra og blanceres i 4 min.

Det hvide af porren koges i
letsaltet vand 15 min. og drypper
tørre. I tomaterne skæres et
kryds, de kommes herefter i
kogende vand i 15 sek. og
befries for skind og kerner.
Marineres i balsamicoeddike.

Gulerødder og persillerødder
skrælles og koges møre i
letsaltet vand og afkøles.

Spinaten blanceres i kogende
vand i 30 sek. og vrides tørt.

Alle grønsagerne krydres med
salt og peber. En terrineform
smørres med olie, fores med
porrebladene, og herefter kommes
grøntsagerne lagvis i terrinen,
som tilsidst lukkes med
porrerne.Terrineformen lukkes
med staniol og bager ved 2oo
grader i ca. 15 min.

Vendes ud og skæres i skiver.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nĺr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trćls det er at modtaget overflřdige
nyhedsmails hele tiden, sĺ derfor sender jeg ikke sĺ tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besřgstćller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfřj dit link og řg din trafik.