header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Romersk kylling

Oprettet af: Mette - den. 2009-01-18

Udskrevet 49 gange.


Ingredienser: Forklaring:

1 stor kylling
3 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
2 rødløg
100 gram grønne oliven uden sten
2 dåser flåede tomater
2 spsk tomatpure
4 dl hønsebouillon ( fra terning)
2 tsk merian
2 grønne peberfrugter
salt og peber

Skær kyllingen ud i otte stykker
og brun dem på alle sider i
olie i en stor gryde.

Tag kyllingestykkerne op og
læg dem på et fad.

Skræl rødløgene, skær dem i
skiver og svits dem i gryden -
tilsæt evt lidt mere olie - til
de er møre.

Hak de flåede tomater og
kom det op til rødløgene
sammen med tomatpure,
oliven, merian, hønsebouillon
og pres hvidløgsfedene ned i.

Læg kyllingestykkerne i og
lad retten småsimre under
låg i en halv times tid.

Skyl og rens peberfrugterne.

Skær dem i tynde strimler
som kommes op i gryden og
retten koges yderlige 15 minutter.

Smag til med salt og peber.

Server retten med et godt brød til.


Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.