header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Dyreryg

Oprettet af: Lise - den. 2008-10-31

Udskrevet 71 gange.


Ingredienser: Forklaring:

3 kg dyreryg

150 gram bacon eller
fersk spæk i skiver

salt og peber
100 gram smør

Sauce:
40 gram margarine
4 spsk mel
½ l mælk
salt
kulør
1 dl fløde eller creme fraiche
ribsgele

Ryggen tørres godt med
køkkenrulle og alle hinder
fjernes.

Kødet gnides med salt og
peber og barderes (dækkes)
med tynde skiver af bacon
eller fersk spæk og smørklatter.

Ryggen lægges på en rist i
bradepanden og stilles i en
varm ovn 250 grader
i ca. 15 minutter, til den
er brunet.

Sauce:
Af mel, fedtstof og mælk,
laves en afbagt eller jævnet
sovs, der tilsættes kulør
og smages til med salt og
en anelse sukker.

Sovsen koges igennem et
øjeblik og hældes over
dyreryggen, der steger
videre i 1 ½ time ved 160
grader til den er mør.

Dyreryggen tages op, og
sovsen hældes i en gryde
og koges op med piskefløde,
til konsistensen er passende.

Den skal være jævn.

Smag sovsen til med ribsgele
og blank den af med en klat
smør.

Filetterne skæres fri af
dyreryggen , skæres i
tynde skiver.


Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nĺr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trćls det er at modtaget overflřdige
nyhedsmails hele tiden, sĺ derfor sender jeg ikke sĺ tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besřgstćller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfřj dit link og řg din trafik.