header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Birkes stegt laks

Oprettet af: Birthe - den. 2008-10-26

Udskrevet 57 gange.


Ingredienser: Forklaring:

600 – 800 g laks
Birkes til panering
Olie
¼ gul peberfrugt
Smør
100 g fløde havarti
1½ dl fløde
1 dl hvidvin
Fiskebouillon
Maizena
Safran
Peber
Salt

Peberfrugten skæres i små
tern og sauteres i lidt smør
til de er bløde.
(må ikke blive brune).

Fløde, flødehavarti og
hvidvin varmes op så
osten langsomt opløses.

Saucen skal nu stille koge ind.

Laksen deles/skæres ud i
passende stykker.

De vendes i birkes og
steges ved ikke for stærk
varme til de er faste i kødet.

Krydder dem med lidt salt og
peber.

Smag saucen til med
fiskebouillon, safran,
salt og peber.

Jævn evt. saucen.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.