header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Flæskesteg

Oprettet af: Lise - den. 2008-10-06

Udskrevet 68 gange.




Ingredienser: Forklaring:

2-3 kg nakkekam
2-3 spk. groft salt
evt. 3-4 laurbærblade

Læg stegen med sværen
nedaf i en bradepande,
og tilsæt så meget vand at
det dækker sværen.

Brug så lille en bradepande
som muligt, så bliver skyen
bedst. Lad stegen stå i
ovnen ved 175 grader i
½ time.

Tag stegen ud af ovnen
og rids sværen helt ned til
kødet med ½ cm\\\\\\\'s
mellemrum - men undgå
at ridse i selve kødet.

Drys sværen med groft salt.
Vær omhyggelig med at få
salt ned mellem hver svær.

Sæt bradepanden med
stegen i den nederste
del ovnen.

Fortsæt på 175 grader og
lad stegen stå i 1½ til 2 timer.

Bruges stegetermometer
skal centrumtemperaturen
være 75 grader.

Hæld skyen fra stegen, så
den kan bruges til sovs og
sæt stegen tilbage i oven
ved 275 grader eller grill.

Hold øje med at stegens
svær bliver god. Saltet
får sværen til at boble op.

Serveres med brune og
hvide kartofler samt
rødkål og brun sovs.

Dette er en rigtig god
juleopskrift.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trls det er at modtaget overfldige
nyhedsmails hele tiden, s derfor sender jeg ikke s tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besgstller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfj dit link og g din trafik.