header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Oksehaleragout på romersk

Oprettet af: Lise - den. 2008-08-20

Udskrevet 76 gange.


Ingredienser: Forklaring:

2 kg oksehaler
(skåret over i hvert led.)

olivenolie
3 Løg
3 fed hvidløg
2 glas kraftig rødvin.
400 g flåede tomater
1 peperoncino ( chilipeber)
salt peber
1 hel bleg selleri

2 spiseskefulde rosiner
2 spiseskefulde pinje kerner.

Pil og rens løget, og hak det
fint. Pil hvidløgene Skær
blegsellerien i stykker på
godt 2-3 cm, skær bladene
fra og kasser dem.

Drys oksehalerne med salt
og peber, brun dem godt i
olivenolie og tilsæt løg og de
hele pillede fed hvidløg.

Brun løget og oksehale under
omrøring , og hæld vinen ved
når det har taget farve.

Når vinen er bruset op og
fordampet tilsæt de flåede
tomater, salt, peber og
chilipeber og blad selleri.

Lad ragouten simre under låg
i ca 2 timer til kødet er så mørt
at det falder fra benet.

Rør i de sidste 10 minutter
rosinerne i ragouten.

Rist pinje kernerne lysebrune
på en pande og server oksehale
ragouten med pinje kerner på.

Server med godt brød som
bruges til at suge sovsen op
med og med en grøn salat til.

Dette er en typisk italiensk ret.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trls det er at modtaget overfldige
nyhedsmails hele tiden, s derfor sender jeg ikke s tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besgstller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfj dit link og g din trafik.