Tilbage
Bacon-burger
Oprettet af: Lise - den. 2008-08-19
Udskrevet 57 gange.
Ingredienser: | Forklaring: |
600-800 g hakket okse 8 skiver røget bacon salt og peber rapsolie og smør til stegning 4 store burgerboller 1 spsk. stærk sennep ekstra fyld : hakket løg syltet chili syltet agurk pickles ketchup salat toater agurk dressing |
Steg baconskiverne ved jævn varme i olie på en pande, de skal være gyldne og sprøde. Derefter lægges de på et par stykker køkkenrulle. Form nu 4 gode bøffer af det hakkede oksekød. Kom olie på en pande, og varm den op. Herefter tilsætter du en god klat smør og lader det bruse af. Steg bøfferne 3-5 min. ved god varme, vend dem, og krydr med salt og peber. Skru derefter ned for varmen, og steg bøfferne færdige ved jævn varme i 5-7 min. Bollerne lunes i ovnen, hvorefter de flækkes. Smør evt. over- og underdel med stærk sennep, læg en hakkebøf på sammen med et par skiver ristet bacon og noget af det ekstra fyld. |
|
Kommentar:
Der er ingen kommentar til denne opskrift!
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.
Der er over 1400 opskrifter!
Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.