header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Braiseret kalvebov med rodfrugter

Oprettet af: Lise - den. 2008-07-21

Udskrevet 175 gange.


Ingredienser: Forklaring:

750 g kalvebov uden ben eller
ca. 900 g med ben.

10 g smør eller margarine
1 spsk olie
1 tsk salt og lidt peber
4 dl vand
2 kviste timian eller 1 tsk tørret
2 kviste persille
2 laurbærblade
3 løg (ca. 300 g)
2 persillerødder (ca. 250 g)
2 små rødbeder (ca. 150 g)
2-3 tsk. majsstivelse
Tilbehør: Kartofler

Brun kødet let i smør eller margarine
og olie i en stor stegegryde.

Drys salt og peber pĂĄ.

Hæld vandet ved, og læg krydderurter
i gryden. Læg låg på gryden, og lad
kødet simre ved svag varme, til det
er mørt, ca. 1½ time.

Pil løgene, og skræl rodfrugterne.
Skær løg og rødbeder i både,
gulerødder og persillerødder i stave.

Læg alle grøntsagerne ned til kødet
i gryden, og kog dem møre i skyen
under lĂĄg, ca. 15 min.

Tilsæt mere vand, hvis retten ser
lidt tør ud.

Hæld skyen fra, og si den.

Jævn skyen med majsstivelse
udrørt i vand, og kog sovsen
igennem.

Smag til med salt og peber.

Skær kødet i skiver, og læg det
på et fad sammen med grøntsagerne.

Servér sovsen ved siden af.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nĺr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trćls det er at modtaget overflřdige
nyhedsmails hele tiden, sĺ derfor sender jeg ikke sĺ tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besřgstćller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfřj dit link og řg din trafik.