header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Sesamkylling med kartoffel-ostefad

Oprettet af: Lise - den. 2008-07-21

Udskrevet 59 gange.


Ingredienser: Forklaring:

1,25 kg kartofler (ca. 1 kg skrællet )
8 dl letmælk
4 spsk majsstivelse
1 tsk salt
1/4 tsk revet muskatnød
30 g revet ost
1 stor friskslagtet eller optøet kylling
3 spsk mel
3 spsk sesamfrø
2 tsk salt

Skræl kartoflerne, skær dem i skiver,
og skyl dem.

Rør mælken sammen med
majsstivelse, og giv det et
opkog sammen med salt,
muskat og revet ost.

Læg kartoffelskiverne lagvis i et
ovnfast fad i et 3-4 cm tykt lag.

Hæld mælkesovsen over.

Stil fadet i en 200° varm ovn, og
lad det stege ca. 1 time, eller til
kartoflerne er møre.

Bland mel med sesam og salt.

Del kyllingen i 4-6 stykker, og vend
hvert stykke i melblandingen. Læg
kyllingestykkerne på en rist, der er
lagt hen over en lille bradepande,
og stil dem ind ved siden kartoflerne
i ca. 50 min.

Server evt. traditionel argurkesalat
og grøn salat til.

Tip:
Kødstykkerne kan vendes i mælk,
før de vendes i melblandingen
(lav dobbelt portion), hvis du
foretrækker en sprød skorpe.

Kartoffelfadet kan også smages til
med krydderurter, et løg eller andre
grøntsager i stedet for osten.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.