header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Fasan med bacon, citronskal og rosmarin

Oprettet af: Lise - den. 2008-07-20

Udskrevet 102 gange.


Ingredienser: Forklaring:

1 stk hel fasan
2 madæbler
2 løg
2 kviste frisk Legro rosmarin
10 skiver bacon
1 spsk reven citronskal
1 tsk salt
1 tsk peber

Krydr fasanen godt med groft salt
og peber, og lad den stå ved
stuetemperatur en lille time.

Hak æblet groft og kassér
kernehuset. Hak løget. Bland
æble og løg i en lille skål.

Hak rosmarinen, og kom halvdelen i
skålen med æbler og løg.

Fasanen fyldes med æble- og
løgmassen, og lårene bindes
sammen med en lille snor så de i
kke falder ud igen.

Gnid nu fuglen med resten af det
hakkede rosmarin. Læg alle
baconskiverne over brystet, og
læg den i et ildfast fad med brystet
opad. Drys citronskal over.

Lav nogle dybe snit på ydersiden
af hvert lår med en skarp kniv
(dette hjælper varmen til at komme
hurtigt ind i lårene og gør at de
bliver færdige på samme tid
som brysterne).

Sæt fasanen i ovnen ved 180°C
i 40-50 minutter.

Hæld lidt væde ved fasanen, og
hæld lidt over den undervejs.

Hvert 10 minut vendes fuglen, så
den bliver sprød over det hele.

Tag fuglen ud og lad den trække
i 20 minutter inden den skæres ud.

Serveringen: Server fasanen
udskåret og lagt på fad.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trls det er at modtaget overfldige
nyhedsmails hele tiden, s derfor sender jeg ikke s tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besgstller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfj dit link og g din trafik.