header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Fasan i flødesauce

Oprettet af: Lise - den. 2008-07-20

Udskrevet 73 gange.


Ingredienser: Forklaring:

2 hele fasaner
8 skiver bacon
25 g smør
1 dl cognac
1 stk hønsebouillonterning
2 dl vand
3 dl piskefløde 38%
10 skalotteløg
2 porrer
2 gulerødder
1 flaske grapetonic
2 spsk ribsgele
1 tsk havsalt
1 tsk peber
3 kviste frisk timian

Fasanerne barderes (pakkes ind)
med bacon-skiverne og brunes i
smør i en stor gryde.

Tilsæt cognac og lad det koge helt
væk.

Bouillon, vand og fløde hældes ved
til fasanerne er næsten dækkede.
Skræl skalotteløgene, skær porrer og
gulerødder i skiver og kom
grøntsagerne i gryden. Skru ned
for blusset og lad retten simre.

Nu tilsættes grapetonic og timian.

Lad gryden smĂĄkoge i ca. 45 min.

Vend fasanerne forsigtig nĂĄr
halvdelen af tiden er gĂĄet.

Prøv evt. med en strikkepind, om
fuglene er møre. Smag saucen til
med ribsgelé, salt og peber.

Fjern spækket fra fasanerne og
server retten.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nĺr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trćls det er at modtaget overflřdige
nyhedsmails hele tiden, sĺ derfor sender jeg ikke sĺ tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besřgstćller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfřj dit link og řg din trafik.