header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Høns i asparges

Oprettet af: Lise - den. 2008-07-18

Udskrevet 71 gange.


Ingredienser: Forklaring:

1 høne eller 1 stor kylling

3 laurbærblade
1 lille løg
1 fed hvidløg

1 kg. hvide asparges eller
2 ds. asparges

3 dl. sødmælk
3-4 spsk. hvedemel
25 g. smør
salt
peber

Kog hønen i letsaltet vand. Tilsæt l
aurbær, godt hakket løg og hvidløg.

Kog hønen til den er mør og kødet
løsner sig fra benene ca 1½-2 timer
afhængig af størrelse og alder.

Pil kødet fra benene og læg det i et
ildfast fad. Fedt og ben kan evt
bruges til suppekraft.

Aspargeserne skrælles og koges
i letsaltet vand i ca 15 min, hvis
de er friske.

Smør brunes og melet tilsættes
under omrøring. Mælken hældes i,
i en tynd stråle og dernæst ca
1½ dl aspargesvand. Når sovsen
er jævn, smages den til med salt
og peber, asparges tilsættes og
det smĂĄkoger lidt endnu, inden
det hældes over hønsekødet og
retten er klar til servering.

Serveres med nye kartofler eller
i tarteletter.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nĺr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trćls det er at modtaget overflřdige
nyhedsmails hele tiden, sĺ derfor sender jeg ikke sĺ tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besřgstćller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfřj dit link og řg din trafik.