header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Oksehaleragout

Oprettet af: Lise - den. 2008-07-14

Udskrevet 71 gange.


Ingredienser: Forklaring:

2-3 oksehaler
150 g løg
150 g gulerødder
½ kg tomater el. tomatpuré
sort peber
laurbærblade
ca 3/4 l brun sky el.oksebouillon terning
ca 50 g mel
ca 120 g margarine
250 g perleløg
250 g karotter
evt. ½-1 dl sherry, lidt cognac
ca. 1½ kg kartoffelmos

Oksehalerne afpudses for kirtler
og evt.fedt,skæres over i leddene,
de største kan evt. flækkes,
udblødes eller vaskes og brunes
i fedt, lægges i en bradepande
med låg, med fintsnittede,
brunede låg og gulerødder, til
sky og tomat.

Dækkes med låg og braiseres i
ovnen ved 185°.

Halerne prøves enkeltvis og
tages op, efterhånden som
de er møre.

Melet piskes sammen med den
smeltede margarine til det er en
let og luftigt bruges til at jævne
med.

Sky og urter blendes, jævnes
og koges blank under afskumning,
smages til og tilsættes halerne
sammen med let stegte perleløg og
karotter.

Evt. smages til med sherry/cognac.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.