header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Brunkål

Oprettet af: Lise - den. 2008-07-13

Udskrevet 71 gange.


Ingredienser: Forklaring:

1 hvidkål
75 g sukker
1 tsk salt
2 dl vand
1 tsk kulør
1 kg flæskekød
(gerne røget bacon)

KÃ¥len snittes fint med en kniv
eller på et råkostjern. Sukkeret
brunes til karamel i en gryde.
Margarinen tilsættes. Kålen
brunes der i lidt efter lidt, til
den falder sammen. Salt vand
og kulør røres sammen og
hældes i.

Midt i kålen laves en fordybning
til kødet, der dækkes helt med kål.
Retten mørner under tætsluttende
låg over svag varme i ca. 1½ time.

Den smages til med mere salt, hvis
kødet er ferskt.

Medisterpølse kan også koges i
kålen, men kun den sidste halve
time. Pølsen kan også brunes på
panden og serveres til sammen
med rugbrød og sennep.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.