header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Røget makrel m. sennepsauce

Oprettet af: Lise - den. 2008-07-13

Udskrevet 52 gange.


Ingredienser: Forklaring:

SENNEPSAUCE:
1 tsk sennepspulver
1 tsk honning
1 tsk hvidvinseddike
1/4 tsk engelsk sauce
1/2 tsk groft salt
friskkværnet peber
3 1/2 dl syrnet fløde 9%
1 kg nye kartofler i 1 cm skiver
2 dl vand
1/2 tsk groft salt
2 røget makrel ( à 400g)
1 liter frisk, grovrevet spinat
4 gulerødder i halve, skrå
skiver

Varmetid: Ca. 7 min. ved 200°.
Sennepsauce: Rør
sennepspulver, honning,
eddike, engelsk sauce, salt
og peber sammen.

Rør syrnet fløde i. Smag
sauceén til og stil den tildækket
i køleskab i mindst ½ time. Kom
kartoffelskiverne i kogende
vand tilsat salt og kog dem
ved svag varme og under l
åg i ca. 8 min. Hæld dem til
afkøling i et dørslag.

Rens makrellerne for skind og
ben. Skær fileterne i skrå
skiver à ca. 3 cm. Læg dem
på en bageplade med bagepapir
og varm dem midt i ovnen.

Fordel lidt af spinaten på 4
portionstallerkener. Læg herpå
kartoffelskiver og de lune
makrelstykker.

Pynt med lidt gulerodsskiver.
Bland resten af spinaten og
gulerødderne til en salat, og
server den sammen med
sennepssauen til den røgede
makrel.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.