header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Ravioli

Oprettet af: Winnie - den. 2008-07-07

Udskrevet 43 gange.


Ingredienser: Forklaring:

Nudler:
250 g. mel
2 æg
1 dessertske olivenolie
1 topske salt

Fyld:
120 g. kalvelever
120 g. svampe eller 30 g. tørrede
italienske svampe
1 lille løg
1 lille gulerod
100g. bladselleri
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
1-2 spsk. tør hvidvin
100 g. rasp
1 æg
45 g. parmesan ost
peber
salt

Sauce:
1 lille løg
1 spsk. olivenolie
timian
merian
1 lille dåse koncentreret tomatpure
1 spsk. mel
2½ dl. bouillon


Sigt melet, lav en fordybning i
midten, heri kommes æggene
og olivenolien. Drys salt i kanten
og ælt dette til en jævn elastisk
dej. Rul den ind i et fugtigt klæde,
og lad den hvile et køligt sted i
2-3 timer.


Lav fyldet imens:
Lever og svampe hakkes fint
(tørrede svampe skal først ligge i
blød ½ time), det samme gælder
grønsagerne. Steg det hele i olien.
Kom vinen i. Lad det koge nogle
minutter, og hak så blandingen fint
igen, eller lad den gå gennem
kødmaskinen.

Kom det i let sammenpisket æg
raspen, osten, lidt salt og peber i,
og rør det til en jævn masse.


Rul dejen meget tyndt ud i et
rektangel. Del dette i 2. Anbring små
mængder fyld med en indbyrdes afstand
af 2½ cm.på det ene rektangel.
Læg det andet rektangel over, og pres
det godt ned, skær det ud i små
kvadratiske puder.Hvis dette gøres
med en klejnespore med bølgeskær,
bliver raviolien mere dekorativ.


Fyld en stor gryde med vand, tilsæt
lidt salt, og bring vandet i kog. Kom
raviolien i, og lad den simre ved svag
varme lige under kogepunktet i ca.
10 minutter. Server den meget varm i
suppetallerkner med tomatsauce
på, server parmesan ved siden af.


Tomatsauce:
Steg det meget finthakkede løg
sammen med timian og merian i
olivenolien, kom melet i, og lad det
koge et øjeblik, kom så tomatsaucen
i, rør godt rundt, og tilsæt bouillonen.
Rør videre til saucen er jævn,
smag til med salt og peber. Hvis
man foretrækker det kan saucen
sies og løget fjernes.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trls det er at modtaget overfldige
nyhedsmails hele tiden, s derfor sender jeg ikke s tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besgstller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfj dit link og g din trafik.