header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Pulled pork

Oprettet af: Cassius - http:// den. 2013-03-16

Udskrevet 25 gange.






Ingredienser: Forklaring:

2 kg Nakkefilet/nakkesteg

Marinade:
1,5 dl ketchup
1,5 førdigkøbt barbeque-sauce
1 spsk hooning
1 klat sennep
3 spsk salt
3 spsk paprika
2 spsk peber(korn eller stødt)
2 spsk chili(flager eller pulver)
1 tsk cayennepeber
1 spsk stødt ingefær 3 spsk brun farin
1 tsk sambal oelek
Worcestershiresauce efter behov.

Afpuds stegen let, men ikke for meget.

Barbequesaucer er meget individuelle;
det handler egentligt bare om, at ende
med en sauce, som man selv synes
smager godt. Jeg starter altid med
en base af ketchup og færdigkøbt
barbequesauce - i denne omgang
blev det Heinz' classic BBQ.

Dernæst blander jeg resten af
krydderierne i, som jeg lige kommer
i tanke om dem. Smag på saucen
undervejs, så kommer det helt ad
sig selv.

For at få den rigtige konsistens,
blander jeg worcestershiresauce i.

Der findes kun 2 regler, når man skal
lave en barbeque-marinade:
1. Du skal selv synes den smager godt.
Der findes et hav af opskrifter, men
du skal selv prøve dig frem.
2. Der skal altid være nok af den!!

Jeg smører stegen ind i sauce, og
pakker den sammen i folie - lægger
den i køleskabet i et par timer. Jeg
gemmer en lille smule sauce. Inden
den skal i ovnen, tager jeg den ud
og lægger den i et fad, på en rist,
imens ovnen varmes op til 100 grader
UDEN VARMLUFT.

Stegen skal stå i ovnen i 8 - 12 timer
ved jævn temperatur.

Efter 6 timer vender jeg den om,
og smører den nye opside ind i resten
af saucen.

Når stegen er færdig skummer jeg
saften i bunden af fadet af, og skiller
stegen ad med to gafter.

Trevlerne serveres med coleslaw,
løgringe, evt. i burgerboller.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Mary-Ann - 2013-03-17

Hold da op det skal jeg da prøve det ser knaldhamrende lækkert ud.



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.