header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Bøf Stroganoff

Oprettet af: Anni - den. 2013-02-24

Udskrevet 19 gange.


Ingredienser: Forklaring:

4 pers.

BØF STROGANOFF:
400 g oksekød
2 løg
200 g champignon
2 dl bouillon
4 spsk mel
salt
friskkværnet peber
4 tsk olivenolie til stegning
4 tsk smør til stegning
2 tsk sennep
4 tsk koncentreret tomatpuré
2 dl madlavningsfløde
mere salt

. RIS:
4 dl ris
vand

SALAT:
salat
4 tomat
olie
eddike

1.
BØF STROGANOFF:
Skær kødet i 1 cm tykke strimler. Pil
og hak løg. Rens og skær champignon
i skiver. Hav bouillon parat

. 2.
Bland mel, salt og friskkværnet
peber. Vend kødstrimler og hakket
løg deri.

3.
Varm olie og smør i en gryde og
steg kødstrimler og løg deri i ca.
2 minutter. Tilsæt champignon
og steg yderligere ca. 2 minutter.
Tilsæt bouillon. Dæmp varmen,
læg låg på gryden og kog til kødet
er mørt. (Kogetiden kan variere
fra 20 minutter til 1 time eller mere,
afhængigt af oksekødstypen).

4.
Rør sennep, tomatpuré og
madlavningsfløde sammen i en skål.
Hæld det i gryden og kog ca. 2
minutter. Smag til med salt og
sennep.

5.
RIS:
Kog ris som anvist på emballagen.

6.
SALAT:
Skær salat i strimler. Skær tomat i
skiver. Pisk en dressing af olie,
eddike, salt og friskkværnet peber
og vend salatstrimlerne og
tomatskiverne heri.

7.
SERVERING:
Anret kogte ris med bøf stroganoff
og servér med salat.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.