header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Fyldt fasanbryst med tranebær (4 pers.)

Oprettet af: An - den. 2012-10-04

Udskrevet 24 gange.


Ingredienser: Forklaring:

50 g soltørrede tranebær
½ dl halvtør sherry
4 fasanbryster med skind
100 g reven ost
2 spsk. friske timianblade
salt, peber
1 tsk. revet citronskal
2 spsk. grofthakket persille
1 spsk. olivenolie
25 g smør
1 fed hvidløg

ca. 125 g frisk (eller frossen)
babyspinat- eller små
bladbedeblade

Bland tranebær og sherry og lad
det trække et par timer. Lav et
ret dybt snit vandret ind i
fasanbrystet fra den tykke side
uden der går hul på kødet.

Gnid med salt og peber.

Rør osten, timian, citronskal
og persille sammen. Kom
blandingen i bryststykkerne og
luk dem med kødnåle.

Brun dem hurtigt på begge
sider på panden i olivenolie.
Læg stykkerne i et ildfast fad
sammen med hvidløg i skiver
og sherry med tranebær.

Kom en lille klat smør på hvert
fasanbryst.

Sæt fadet i ovnen ca. 20 min
ved 175 grader til kødet lige er
gennemstegt.

Skyl sølvbeden og tryk den tør.

Tag fadet ud tag kødet op, læg
det på en tallerken og hold det
varmt under folie.

Kom spinaten i fadet og sæt
det 2 min i ovnen til sølvbederne
begynder at falde sammen.

Vend sølvbederne rundt med
væden i fadet og smag til med
salt.

Læg fasanbrystet tilbage i fadet.

Server evt. med små faste
pillekartofler.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trls det er at modtaget overfldige
nyhedsmails hele tiden, s derfor sender jeg ikke s tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besgstller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfj dit link og g din trafik.