header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Labskovs med purløg

Oprettet af: Lise - den. 2008-07-07

Udskrevet 64 gange.


Ingredienser: Forklaring:

800 g oksebov eller -tykkam
godt ½ kg kartofler
3 mellemstore løg
4 stk. laurbærblade
½ l vand

rugbrød
koldt smør i tern
1 bdt. purløg


Skær kødet i tern på 2 ½-3 cm.
Pil derefter løgene, og skær dem
i grove tern.Så sættes kødet over
i koldt vand. NĂĄr det koger,
hældes vandet fra, og der tilsættes
ca. ½ l friskt, koldt vand. Put
derefter løg og laurbærblade i
gryden, og lad det hele koge
under låg i ca. 1-1 ½ time. Imens
kan du skrælle kartoflerne,
som også skæres i tern af
samme størrelse som kødet og
ogsĂĄ nok lige nĂĄ at tage
dig en slapper, medmindre du
har ti tommelfingre.
Læg nu kartoflerne oven på kødet,
og kog retten, indtil kartoflerne er
møre.Tilsæt evt. mere væde under
kogningen, hvis det er nødvendigt.
Vend til sidst retten sammen, og
smag til med salt og peber.

Serveres med masser af purløg,
koldt smør og rugbrød og evt.
rødbeder.


Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nĺr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trćls det er at modtaget overflřdige
nyhedsmails hele tiden, sĺ derfor sender jeg ikke sĺ tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besřgstćller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfřj dit link og řg din trafik.