header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Grydestegt kylling med skilt sovs og agurkesalat

Oprettet af: Ellen - den. 2012-04-01

Udskrevet 28 gange.


Ingredienser: Forklaring:

1 kylling (cirka 1200 g)
salt og peber
en hĂĄndfuld persille (valgfri)
15 g smør
1 spsk olie
3½ dl hønsefond/bouillon
1 ½ dl fløde
kulør (valgfri)
1 – 2 tsk sukker/ribsgele
2 tsk Maizena

Agurkesalat:
1 agurk
1 dl eddike
½ dl vand

Agurkesalat:
Start med at lave agurkesalaten
ved at skære agurken i tynde
skiver.

Giv eddike, vand og sukker et
kort opkog, indtil sukkeret er
smeltet, og hæld det over
agurkeskiverne.

Lad agurkesalaten trække i
køleskabet i en times tid,
inden den skal spises.

Kylling:
Kyllingen krydret indvendigt
med salt og peber, inden
den fyldes med persille.

Varm olien og smørret i en stor
stegegryde, til det bruser.
Brun kyllingen pĂĄ alle sider,
tilsæt hønsefond og lad
kyllingen simre i cirka
45 – 55 minutter, indtil kødet
er mørt
(det skal slippe benet ved lĂĄret).

Tag kyllingen og af gryden, og
dæk den med sølvpapir, mens
du laver sovsen ved at tilsætte
fløde, hvoraf noget er rørt op
med Maizena.

Lad sovsen komme i kog, og
smag til med salt, peber og
sukker eller ribsgele.

Tilsæt kulør, hvis der ønskes
en mørkere sauce.

Server med kogte kartofler.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nĺr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trćls det er at modtaget overflřdige
nyhedsmails hele tiden, sĺ derfor sender jeg ikke sĺ tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besřgstćller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfřj dit link og řg din trafik.