header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Kogt torsk

Oprettet af: Fanny - den. 2011-12-30

Udskrevet 32 gange.


Ingredienser: Forklaring:

1½ kg torsk
1 bdt dild
1 tsk salt
5 peberkorn
1½ l vand

Tilbehør:
hakkede kogte æg
ristet bacon strimler
rødbeder i tern
hakket løg
kapers
reven peberrod

Rens torsk for indmad og den
sorte hinde invendig.

Tilsæt sorte peberkorn, dild, og
salt til vandet og bring det i kog.

Del torsken i portionsstykker og
kog den i ca. 15 minutter uden
at lade det buldrekoge og skumme,
skummes jævnligt.

Tag torsken forsigtigt op og anret
på fad.

Sennepssovs:
Smelt smørret i gryden.
Før smørret begynder at brune
skal du tilsætte melet. Tilsæt fon
fra torsken samt en dl. mælk lidt
ad gangen. Smag til med salt og
sennep.

Nytårstorsken serveres med kogte
kartofler og sennepssovs.

Som tilbehør bryger du hakkede
kogte æg, ristet baconstrimler,
hakket løg, kapers, rødbeder i
tern og reven peberrod.


Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.