header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Indisk curry med kylling, kartofler og blomkål

Oprettet af: Carlo - den. 2011-03-20

Udskrevet 44 gange.




Ingredienser: Forklaring:

Antal personer: 4

2 løg
2 fed hvidløg
2 tsk rapsolie
1 spsk garam masala
1 spsk karry
1 dåse hakkede tomater
1 lille dåse koncentreret tomatpuré (70 g)
2 dl vand
250 g kartofler
300 g blomkål
1 tsk salt
2 kyllingefileter

3 dl letmælksyoghurt
200 g meget fine ærter (fra frost)

Tilbehør:
3 dl rå ris
frisk koriander

Pil og hak løg og hvidløg, og svits det i
olie i en gryde. Tilsæt garam masala
og karry, og lad det svitse med et øjeblik.

Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og
vand, og lad det koge op. Skru ned, og
lad saucen simre 20 minutter under låg.
Rør jævnligt, og tilsæt lidt mere vand,
hvis saucen er ved at brænde på.

Skræl kartoflerne, og skær dem i
tern på 1 x 1 cm. Skær blomkålen
i små buketter. Bland kartofler,
blomkål og salt i saucen, og lad retten
simre i yderligere 25 minutter.

Skær kyllingefileterne i små stykker,
og læg dem i saucen.

Tilsæt yoghurt, og kog saucen
godt igennem i 10 minutter.

Lad ærterne koge med de sidste
4 minutter.

Kog risene efter pakkens anvisning.

Smag curryen til, og server med ris
og koriander.

Tips: Garam masala er et indisk
blandingskrydderi. FÃ¥s i etniske
fødevarebutikker og større
supermarkeder.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.