header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Kødpie

Oprettet af: Bo - den. 2011-02-25

Udskrevet 42 gange.


Ingredienser: Forklaring:

4 til 6 portioner

Bund:
3 dl hvedemel
125 g smør eller margarine
3 spsk vand

Fyld:
500 g hakket oksekød
100 g bacon eller røget skinke
1 løg
3 røde peberfrugter
1-2 tsk salt
2 tsk. merian
2 tsk basilikum
2 spsk rødvinseddike
2 dl vand
1½ dl crème fraiche

Pelsning:
1 æg

Findel fedtstoffet i melet til en
grynet masse. Ælt dejen hurtigt
sammen med vandet.

Lad dejen hvile i køleskabet ca 30
min. mens fyldet tilberedes.

Skær bacon eller skinke i strimler.

Svits det hele sammen med kødet
på en stegepande.

Pil og hak løget og lad det stege
med. Rens peberfrugterne og skær
dem i tern. Kom dem på panden.

Tilsæt salt, merian, basilikum,
eddike og vand.

Lad det simre ca. 5 min.

Rør crème fraiche i.

Hæld kødfyldet op i en tærteform
eller et ovenfast fad, ca 25 cm i
diameter.

Rul dejen ud til ca. 2 mm's tykkelse.

Skær strimler ca 1 cm brede ud.

Brug gerne en klejnespore.

Læg strimlerne som et gitter
over fyldet. Læg en strimmel
rundt i kanten af fadet. Pensl
med sammenpisket æg. Det
kan evt. udelades, med det giver
en flot blank overflade.

Bag pien på en rist nederst i en
225 grader varm ovn ca 25 min.

I varmluftsovn ved 200 grader ca
30 min.

Server pien varm med en frisk,
grøn salat.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trls det er at modtaget overfldige
nyhedsmails hele tiden, s derfor sender jeg ikke s tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besgstller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfj dit link og g din trafik.