header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Kalvelever med svampe og spinat

Oprettet af: Bo - den. 2011-02-25

Udskrevet 42 gange.


Ingredienser: Forklaring:

4 personer

To tykke skiver kalvelever (tykkere
end dem, supermarkedslagteren
skærer)

1 til 2 bakker champignon
To gode håndfulde frisk spinat
Smør til stegning
Piskefløde
Salt og peber

Start med at skylle spinaten og
slyng den fri for mest muligt vand.
Rens svampene i meget lidt vand.
De skal være hele.

Steg kalveleveren ved god varme
(uden at smørret branker) i kort tid
2-4 min. på hver side. Leveren skal
være rød indeni. krydr med salt og
peber og læg dem på varme
tallerkner.

Behold pandetemperaturen og smid
en tredjedel af svampene på. Lad
dem stege et par minutter. Smid
den næste tredjedel på. Efter endnu
et par minutter den sidste tredjedel.
Læg svampene til kødet med en
anelse salt.

Dæmp varmen og smid spinaten
på panden med en anelse salt, til
den er faldet sammen - et halvt til
et helt minut.

Læg spinaten på tallerknerne.

Kog panden hurtigt af med en
kvart piske, Smag fløden til
og hæld lidt (eller det hele) på
tallerknerne.

Serveres med brød til.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trls det er at modtaget overfldige
nyhedsmails hele tiden, s derfor sender jeg ikke s tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besgstller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfj dit link og g din trafik.