header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Indbagt oksemørbrad med champignon sauce

Oprettet af: Bo - den. 2011-02-25

Udskrevet 40 gange.


Ingredienser: Forklaring:

6 personer

1 kg. oksemørbrad
smør til stegning
salt, peber
1 pakke butterdej

pensling:
æg

fyld:
1 porre
250 g champignon
2 pakker bacon a 150 g
1 fed presset hvidløg
ca. 8o g hvidløgsost
2-3 spsk friskhakket basilikum
2 æggeblommer
cayennepeber

Sauce:
25o g svampe
3 dl piskefløde
salt, peber
lidt rødvin

Kødet:
Drys oksemørbraden med salt
og peber og brun den pĂĄ alle sider
i smør på en pande, ca 15 min.

Afkøl den.

Læg de optøede butterdejsplader på
et meldrysset bord, pensl kanterne
med æg og lad dem overlappe.

Tryk kanterne sammen.

Rul dejen ud til en plade pĂĄ
ca. 35x35 cm.

Fyldet:
Skær porren i strimler og hak
champignon og bacon. Svits
porren i smør, til den er blød.
Tilsæt derefter champignon og
hvidløg og svits til al væden er
fordampet. Rør hvidløgsosten i.
Steg baconenternene til de er sprøde
og læg dem på fedtsugende papir.
Rør dem i blandingen sammen
med basilikum.

Tag panden fra varmen og tilsæt
æggeblommer. Smag til med
cayennepeber og lad fyldet køle af.

Læg en stribe af fylde ned langs
midten af dejen. Lad ca. 5 cm. være
fri i begge sider. Læg den afkølede
oksemørbrad ovenpå og resten af
fyldet ovenpå og rundt om kødet.

Pensl dejkanterne med æg og rul
sammen. Læg pakken med
sammenføjningen nedad på en
plade med bagepapir og buk
pakkens ender ind.

Pensl dejen med æg og bag stegen
ved 200 g i ca 35 min.

Lad oksemørbraden hvile i ca.
5 min. inden den skæres for.

Sauce:
Svits champignon i lidt smør,
tilsæt piskefløde. Smag til med salt,
peber samt lidt rødvin.

Serveres med aspargeskartofler
drysset med persille.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nĺr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trćls det er at modtaget overflřdige
nyhedsmails hele tiden, sĺ derfor sender jeg ikke sĺ tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besřgstćller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfřj dit link og řg din trafik.