header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Bourgognegryde

Oprettet af: Bo - den. 2011-02-25

Udskrevet 42 gange.


Ingredienser: Forklaring:

6 personer

750 g oksekød i tern
1 løg, stort
2 gulerødder
olie
mel
250 g champignon
5 dl bourgogne, rød
salt, peber, citronsaft
100 g bacon
1 porre
1 hvidløgsfed
smør
20 skalotteløg
3 dl bouillon
1 krydderbuket
sukker, persille

Bacon skæres i tern og ristes
lysebrunt i smør/olie.

Tag dem op og læg dem i
ovnfast fad.

Drys lidt mel over kødterningerne
og brun dem i fedtstoffet og læg
dem i fadet.

Drys med salt & peber.

Snit løg, porrer, gulerødder og
hvidløg i tern og brun det i gryden.

Fordel grøntsagerne over kødet,
drys med salt og læg
krydderbukketten ved.

Hæld vin ved samt lidt bouillon
ved, til kødet er dækket og læg
lĂĄg pĂĄ.

Sættes i ovnen ved 160 grader
i 1 time.

Skum skyen i gryden for fedt og
jævn den en anelse med
meljævning.

Brun skalotteløgene i 1 tsk smør
og 1 tsk sukker. hæld 3/4 dl rødvin
ved, og damp dem møre.

Halver champignonerne og
damp dem 2 til 3 min. i smør
sammen med saften af 1 citron.

Når kødet er mørt fjernes
krydderbukketten op, løg og
champignon kommes i, og
sovsen smages til.

Drys med hakket persille og
server med rĂĄstegte kartofler
eller flutes.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nĺr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trćls det er at modtaget overflřdige
nyhedsmails hele tiden, sĺ derfor sender jeg ikke sĺ tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besřgstćller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfřj dit link og řg din trafik.