header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Forloren hare ( med brun sovs )

Oprettet af: Lis - den. 2011-01-08

Udskrevet 84 gange.




Ingredienser: Forklaring:

500 g hakket kød
( svin eller kalv og flæsk )

1 dl rasp
2 æg
1 tsk. salt
1/4 tsk. peber fra kværn
ca. 100 g bacon i skiver
3 dl mælk

Sovs:
25 g smør
2 spsk. hvedemel
sky fra stegen
evt. 1 dl fløde
evt. 1-2 spsk. ribsgele
evt. kulør

Rør hakket kød med rasp,
æg, salt og peber. Form
farsen som en 'hareryg'
(aflangt brød).

Læg det i et ovnfast fad.

Læg bacon på tværs af
'haren', så den er dækket.

Sæt fadet i ovnen ved 225
grader i ca. 15 minutter.
Hæld mælken i fadet og steg
videre ved 180 grader i
30-40 min, indtil 'haren' er
gennemstegt.

Kødsaften skal være klar,
når der stikkes i 'haren'.

Smelt smør i en gryde, og
pisk melet i. Tilsæt gradvis
under konstant piskning den
siede sky (ca. 2 dl) fra haren
og fløden.

Kog sovsen ca. 5 min.

Tilsæt evt. kulør.

Smag til med salt, peber
og ribsgele.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Maria - 2014-01-04

rigtig lækker og nem ret,var et rigtig hit hos min yngste søster (som er MEGET kræsen) og lækker sovs også :-)

Nam nam - 2013-03-14

Det der gule der også er på tallerkenen, hvad er det? Det ser rigtig lækkert ud! :)

Lise - 2013-03-15

Hej det er en Timbale ( små æggekager med fyld ) de smager godt til rigtig mange ting. Opskrifter finder du i kategorien Tilbehør



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trls det er at modtaget overfldige
nyhedsmails hele tiden, s derfor sender jeg ikke s tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besgstller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfj dit link og g din trafik.