header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Kalkun ( i stegepose )

Oprettet af: Lise - den. 2011-01-03

Udskrevet 41 gange.




Ingredienser: Forklaring:

Fars:
250 g hakket svinekød (ca. 6% fedt)
100 g kråse, lever og hjerte fra kalkunen
¼ tsk stødt salvie
3 spsk rasp
¼ liter madfløde
½ tsk fintrevet zittauerløg
1½ tsk groft salt

Farseret kalkun:
1 optøet frossen kalkun (ca. 2,4 kg)
¾ liter vand
kulør
½ tsk groft salt
Stegetid: Ca. 2 timer og 15 min.
ved 160°.


Fars: Det hakkede svinekød blandes
med den groft skårne indmad og
de øvrige ingredienser. Halvdelen
af farsen pakkes ind i smørsmurt
alufolie.

Farseret kalkun: Kalkunen fyldes
med den anden halvdel af farsen.
Vinger og underlår fæstnes med
kødnåle eller tandstikkere så de
holdes ind til kroppen.
Put kalkunen i en stor stegepose,
husk og klippe huller i posen.
Kalkunen lægges i bradepanden
Farsen i alufolien kommes nu i
ovnenved siden af kalkunen. NÃ¥r
farsen har stegt med 1 time, kan
den brunes det sidste kvarter
med åben folie.

Skyen hældes fra kalkunen. Lad
kalkunen stå 15-20 min. i slukket ovn,
så kødet kan sætte sig.


Sauce: Fløde tilsættes skyen og
smages til med citronsaft, salt, peber
og ribsgele.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.