header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Marineret kalkunbryst- helstegt

Oprettet af: Camilla - den. 2010-11-24

Udskrevet 83 gange.


Ingredienser: Forklaring:

1 fersk kalkunbryst
marinade:
½ dl. soya
½ dl. madolie
½ tsk. paprika
1 knivspids ingefær
2 fed hakket hvidløg
lidt salt og peber

lidt fedtstof til bruning

Til ovnstegning:
ca. 2 dl. hvidvin og ca.
3 dl. vand

Alle indgredienserne til
marinaden røres sammen og
hældes i det ildfaste fad, som
du vil stege kalkunbrystet i.

Kalkunbrystet lægges i fadet,
vendes rundt i marinaden og
stilles køligt mindst 4 timer
(vend gerne brystet et par gange).

Kalkunbrystet tages op af
marinaden, rulles og snøres
med madsnor.

Brunes på alle sider i lidt
fedtstof på en pande.

Herefter lægges brystet tilbage
i marinaden og der hældes
ca. 2 dl. hvidvin ved.

Steges i ovnen ved 200 grader
i ca. 1 time til stegetermometeret
viser 80-83 grader.

Undervejs i stegningen dryppes
med stegeskyen og der supleres

med lidt vand så det ikke steger tørt.

Kødet tages ud og hviler lidt.

Hvis der ønskes sovs sies
stegeskyen og jævnes med lidt
maizena udrørt i koldt vand.

Servering:
Kalkunbrystet skæres i ret tynde
skiver og serveres fx. med halve
bagte kartofler og ovnbagte
rødder og sovsen.

Ønsker man en fedtfattig ret
kan brystet serveres med
salat og flutes.


Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.