header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

GÃ¥s

Oprettet af: Gerda - den. 2010-11-10

Udskrevet 47 gange.


Ingredienser: Forklaring:

1 gås ( 4-5kg)
salt & peber
5 dl bouillon/vand
4-5 æbler
20 stenfri svesker

Gnid gåsen med salt og peber,
fyld den med æbler og svisker
luk åbningen med kødnåle.
(eller tandstikker)

Læg gåsen på risten over
bradepanden med brystet
opad og sæt den i en kold
ovn ved 160 Grader når
den er brunet (ca 45 min)
tilsættes bouillon/vand den
skal være kogende så passer
gåsen næsten sig selv i 3½ -
4 timer dryp med skyen et par
gange under stegningen.

Hæld skyen fra skum fedtet fra
og jævn til sovs tilsæt gerne
lidt kulør og smag til med salt
og peber.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.