header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Benløse fugle. ( med gulerødder )

Oprettet af: Lise - den. 2008-07-07

Udskrevet 50 gange.




Ingredienser: Forklaring:

800 g kalveklump
200-300 g spæk
1 stort løg
2 mellemstore gulerødder
1 spsk. tomatpuré
½ l fond
2 stk. laurbærblade
mel
1-2 spsk. smør
persille
salt og peber
smør til stegning

Begynd med at skære
kalveklumpen i skiver, og
bank dem let. Skræl og skær
derefter gulerødderne i
stænger, og kog dem et par
min. i letsaltet vand. Herefter
skæres spækket i tynde skiver.
På hvert stykke kød lægger du
nu et stykke gulerod og et
stykke spæk.

Krydr med salt og peber, og
rul hvert stykke stramt
sammen med kødsnor
omkring. Vend herefter
stykkerne i mel.

Så skal løget skæres i ringe.
NĂĄr det er gjort, bruner du
først kødet på alle sider
i smør på en varm pande og
tilsætter dernæst løgene.

De skal også være brune.
Tilsæt til sidst tomatpuré,
fond og laurbærblade, og
lad retten simre ved svag
varme, til kødet er mørt.

Det tager ca. 40-50 min. Hak
persillen i slutningen af kogetiden.
SĂĄ tager du fuglene op af panden,
fjerner kødsnoren og holder kødet
varmt pĂĄ et fad.

Sigt derefter saucen, smag til
med salt og peber, og pisk
1-2 spsk. koldt smør i lige inden
servering.

Serveres sammen med hakket
persille, kartoffelmos og evt.
rødbeder.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nĺr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trćls det er at modtaget overflřdige
nyhedsmails hele tiden, sĺ derfor sender jeg ikke sĺ tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besřgstćller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfřj dit link og řg din trafik.