header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Lammerullepølse

Oprettet af: Svend - den. 2010-06-15

Udskrevet 194 gange.


Ingredienser: Forklaring:

1 lammeslag
4-5 spsk salt
½ tsk nitritsalt, kan udelades
4-5 spsk stødt sort peber
1 spsk stødt koriander
1 spsk knust, tørret rosmarin
4-5 skalotteløg
1 bdt. persille
gelatinepulver eller husblas
laurbærblade

Drys lammeslaget med salt og
eventuelt nitritsalt.

Bruger man ikke nitritsalt, bliver
rullepølsen grålig, men det betyder
absolut intet for smagen.

Lad slaget trække i 24 timer.

Børst overskydende salt af og læg
slaget med kødsiden opad.
Bland peber, koriander og rosmarin
sammen og drys det jævnt over
slaget.

Hak skalotteløg og persille fint og
fordel ogsĂĄ det pĂĄ slaget. Hvis man
har´gelatinepulver, fordeles det
også. Læg alternativt blade af
husblas, som ikke behøver at være
opblødte, på slaget.

Rul slaget fast sammen og snør
med kødsnor.

Læg rullepølsen i en gryde med
kogende vand tilsat peberkorn og
laurbærblade og lad den simre i
ca. 1½ time.

Tag pølsen op og placer den i en
rullepølse presse eller en
rugbrødsform under pres.

Sæt rullepølsen koldt i et døgns tid,
før der skæres af den.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nĺr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trćls det er at modtaget overflřdige
nyhedsmails hele tiden, sĺ derfor sender jeg ikke sĺ tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besřgstćller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfřj dit link og řg din trafik.