header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Solæg

Oprettet af: Bent - den. 2010-05-28

Udskrevet 65 gange.


Ingredienser: Forklaring:

æg (et æg pr. person)
løgskaller
Vand
salt

Tilbehør :
dijonsennep

Æggene koges i ca. 20 minutter i
rigeligt vand sammen med
løgskaller.

Efter afkøling knækkes skallerne på
ægget ganske lidt.

Et stort sylteglas fyldes med vand
og heri opløses så meget salt som
det er muligt.

Herefter lægges æggene i saltvandet,
hvor de skal trække minimum 1 døgn
og max. 3 døgn.

Servering : Ægget skæres over i 2
halve. Blommen tages forsigtigt op,
og i blommehullet hældes lidt
dijonsennep. Blommen lægges forsigtigt
tilbage i ægget.


Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.