Spinatpandekager med bacon og baked beans
Oprettet af: Lise - den. 2008-07-07
Udskrevet 62 gange.
Ingredienser: | Forklaring: |
Baked beans: 1 stort løg 1 ds. kidneybønne 1 ds. flåede tomater 2 tsk. brun farin 4 tomater salt og peber olie til stegning. Pandekager: 200 g spinat 100 g grahamsmel 200 g hvedemel 2 tsk. bagepulver ½ tsk salt 1 finthakket fed hvidløg 2 æg 3 dl skummetmælk olie til stegning |
Baked beans: Svits løget i olien i en gryde. Kasser saltlagen fra bønnerne og skyld dem i koldt vand. Vend bønnerne sammen med løget. Blend de flåede tomater og kom dem i gryden. Kog bønnerne i tomatsaucen i 15 min. Rør af og til, så saucen ikke brænder på. Tilsæt farin og friske tomater i tern. Kog op og smag til med salt og peber. Pandekager: |
|
Kommentar:
Der er ingen kommentar til denne opskrift!
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.
Der er over 1400 opskrifter!
Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.