Tilbage
Bbq-burger
Oprettet af: Lise - den. 2008-08-19
Udskrevet 58 gange.
Ingredienser: | Forklaring: |
4 stk. kyllingebryster salt og peber bbq-marinade: 2 dl tomatketchup 1 spsk. brun farin 1 spsk. eddike 1 spsk. olie 1 spsk. soja 2 fed hvidløg 1 tsk. sennep 4 burgerboller mayonnaise 8 skiver røget bacon 4 stilke basilikum Evt. : tomat agurk m.m. |
Forvarm ovnen til 180 ºC. Pres først hvidløgene, og rør dem sammen med de øvrige ingredienser til marinaden. Læg herefter kyllingebrysterne i et lille fad, og hæld marinaden over. Sørg for at vende kyllingestykkerne godt rundt, så marinaden fordeles. Dæk fadet til med madfilm, og stil kyllingerne i køleskabet i min. 4 timer. Anbring nu kyllingerne – med det af marinaden, der hænger ved – i en bradepande, og stil dem i den forvarmede ovn i 12-15 min. Hold øje med dem, marinaden bliver nemlig nemt sort, så det kan være, at du må skrue lidt ned for varmen. Når kyllingerne er færdige, stilles de til afkøling. Steg herefter baconskiverne gyldne og sprøde på en pande, og stil dem til side. Varm burgerbollerne. Lad brødene køle lidt af, inden de smøres med mayonnaise. Imens skyller og skærer du basilikum. Skær derefter kyllingebrysterne i tynde skiver, og fordel kødet på brødene. Læg bacon på, og krydr med salt, peber og skåret basilikum. Fyld efter med tomat, agurk eller hvad du har lyst til. Til sidst lægges låget på. |
|
Kommentar:
Der er ingen kommentar til denne opskrift!
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.
Der er over 1400 opskrifter!
Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.