header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Sylte

Oprettet af: Lise - den. 2008-07-21

Udskrevet 60 gange.


Ingredienser: Forklaring:

1650 g svinenakkefilét (evt
svinenakke med fedt)
1 4/5 l vand
195 g løg
6 tsk salt (à 5 ml)
1 1/2 tsk stødt sort peber
8-10 laurbærblade
24 blade husblas

Svinenakkefilét bringes i kog i
vandet, som tilsættes 3 tsk salt.

NÃ¥r det hele er kommet i kog,
skummes vandet af, og kødet koges
i ca 3 timer i alt.

Kødet tages efter kogning op og
lægges til afkøling på et spækbrædt.

Suppen sies eventuelt, hvis det er
nødvendigt.

Når kødet er afkølet så meget, at
man ubesværet kan arbejde med
det, skæres det i småstykker, som
lægges i en stor arbejdsskål.

Løgene hakkes gennem en
persillehakker og tilsættes kødet
sammen med 3 tsk salt og peber.
Dette blandes forsigtigt, men grundigt
med håndkraft.

Laurbærbladene lægges i suppen,
som igen bringes i kog i 10 til 15
minutter.

Husblas lægges i blød i koldt vand
i 5 minutter og kommes derefter i
suppen og koger med i et par minutter,
hvorefter laurbærbladene tages fra.

Det blandede kød mv. lægges i en
(glas-)skål, og der hældes suppe over,
til kødet er dækket. Sylten (sylterne)
sættes til afkøling og senere i køleskab.

Serveres med rugbrød og rødbeder
(eventuelt også sennep eddike)

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.