header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Gravad Fisk

Oprettet af: Jonna - http://www.123hjemmeside.dk/gramstrup den. 2008-07-21

Udskrevet 54 gange.


Ingredienser: Forklaring:

Fisken fileres , skindet beholdes på
sidebenene skæres forsigtig af og
de små ben midt i Fisken fjernes man
kan bruge en spidstang.

Til to Fileter a. 500 til 600 g bruges
følgende mængde:
4 spsk. Salt
3 spsk. Sukker
ca.1spsk. Peberkorn ( knuses )
1 bundt Dild (skylles meget grundigt
og hakkes fint eller brug tørret Dild
herved er risikoen for jordbakterier
lille.

Læg den ene file med skinside nedad
på et fad eller lignende. fordel de
blandede ingredienser så hele
kødsiden er jævnt dækket.

Den anden file lægges oven på
kødside mod kødside således at
det tynde stykke er mod det tykke
stykke på den nederste file.

Læg et stykke plastfolie over og i
oven igen f.eks. på et Skærebræt
for at holde fisken godt sammen.

Efter 1 dg. i Køleskabet ( 2dg. for
en større ) Fisk er den klar til at spise.

Bemærkninger:
Kan holde sig 2-3 Dage i Køleskabet
eller ca. 1mdr. i Fryseren.

Opskriften kan varieres efter eget
valg dog ikke væsentlig mindre Salt
f.eks. Dilden kan undværes og
i stedt krydres med Gin - Cognac -
eller andet.



Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.