header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

And med mangosalat

Oprettet af: Bettina - den. 2013-02-24

Udskrevet 20 gange.


Ingredienser: Forklaring:

4 pers.

MARINADE:
4 tsk revet ingefær
4 tsk honning
4 spsk kinesisk soja
friskkværnet peber

AND:
500 g andebryst

RIS:
4 dl ris
vand

MANGOSALAT:
2 mango
2 forårsløg
12 cm agurk

DRESSING:
8 tsk raps- eller vindruekerneolie
4 tsk lagereddike
sukker
salt
friskkværnet peber

1.
Sæt ovnen på 200°C.

2.
MARINADE:
Riv ingefær. Bland reven ingefær med
honning, sojasovs og friskkværnet
peber i en skål.

3.
ANDEKØDET:
Skær med en skarp kniv krydsmønster
i andens skind. Pensl andekødet med
marinade og sæt det i køleskab (ca. 15
minutter).

4.
RIS:
Kog ris (se emballagens anvisning).

5.
ANDEKØDET STEGES:
Brun andekødet ca. 2 minutter på
hver side først på skindsiden på en
varm pande. Læg andekødet med
skindsiden opad i et ovnfast fad og
steg det ca. 20 minutter i ovnen.
Tag fadet ud og lad kødet hvile i
ca. 10 minutter.

6.
MANGOSALAT:
Skær mangokødet fra stenen. Skær
mangokødet i smalle både. Skyl og
skær forårsløg i mindre stykker.
Flæk agurk på langs og skær tynde
skiver på skrå.

7.
DRESSING:
Pisk en dressing af olie og eddike
og smag til med sukker, salt og
peber.

8.
SERVERING:
Anret andekød med kogte ris,
mangosalat og dryp dressing over.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.