header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Salat med gåsebryst

Oprettet af: Didde - den. 2010-11-24

Udskrevet 33 gange.


Ingredienser: Forklaring:

Til 6 personer:
200 g r√łdk√•l ‚Äď fintsnittet
2 spsk. olivenolie
1 tsk. æblevineddike
200 g spidsk√•l ‚Äď fintsnittet
2 spsk. god olivenolie
1 √łkologisk √¶ble i b√•de
2 figner i kvarte
1 appelsin skåret i filetter
100 g blåbær
75 g tranebær marineret i portvin
1 lille bakke ærteskud
1 granatæble

2 gåsebryster rengjort og
ridset på langs

Gåsebrysterne drysses med salt
og peber fra kværn. Steg dem
på en varm pande i ca.
3 minutter på hver side til de
er brune.

Kom gåsebrysterne i en lille
bradepande og stil dem i en
forvarmet ovn ved 160 grader
i ca. 12-14 minutter.

Tag g√•sebrysterne ud og k√łl
af under dække.

Skæres ud i tynde skiver.

Kom r√łdk√•len i en sk√•l og
vend den med olivenolie
og evt. æblevineddike.

Lad den trække i ca. 1 time.

Spidskålen kommes i en anden
skål med olivenolie og en
knivspids salt.
Skal også trække i en times tid.

Skær figner, appelsin og æbler.
Bank kærner ud af granatæblet.

Salaten kan anrettes i en skål eller
portionsanrettes på en tallerken.

Læg de tynde skiver gåsebryst
ovenpå.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nŚr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trśls det er at modtaget overflÝdige
nyhedsmails hele tiden, sŚ derfor sender jeg ikke sŚ tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besÝgstśller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
TilfÝj dit link og Ýg din trafik.