Tilbage
Grillstegt røget makrel med fyld
Oprettet af: Bent - den. 2010-05-28
Udskrevet 48 gange.
Ingredienser: | Forklaring: |
4 personer: 2 røgede makreller 4 tomater 250 g champignoner 1 bundt dild 4 kviste persille salt og peber |
Rens skind og ben fra fiskene og del dem i 4 fileter. Læg hver filet på et stykke alufolie. Skær tomaterne i skiver og fordel dem på fisken sammen med skivede champignoner, hakket dild og persille. Drys med salt og peber og luk folien sammen. Læg pakkerne på grillen 8-10 minutter. |
|
Kommentar:
Der er ingen kommentar til denne opskrift!
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.
Der er over 1400 opskrifter!
Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.