Tilbage
Fyldt mørbrad
Oprettet af: Lise - den. 2008-07-07
Udskrevet 57 gange.
Ingredienser: | Forklaring: |
1 Svinemørbrad 5 soltørrede tomater 5 champignon 1 pk. bacon salt og peber |
Rens mørbraden for fedt,skær sølvhinden af,skær et dybt snit på langs af mørbraden, men skær ikke igennem bred den godt ud. Skær champignon og tomater i små tern, læg begge dele midt på mørbraden, drys med salt og peber, rul den fast sammen og kom bacon udenom, steges på grill ca.30 min. Spises med feks. kold kartoffelsalat til |
|
Kommentar:
Der er ingen kommentar til denne opskrift!
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.
Der er over 1400 opskrifter!
Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.