header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Østrisk - Ungarsk fletbrød

Oprettet af: Sara - den. 2010-05-28

Udskrevet 52 gange.


Ingredienser: Forklaring:

20 gram gær
1 tsk. sukker
½ dl fløde
1 ½ dl fløde
2 æg
1 æggeblomme
½ tsk. salt
ca. 550 gram hvedemel

Gæren smuldres og udrøres med
½ dl af den 35 grader lune fløde.
Sukkeret tilsættes.

Lad gærblandingen stå ca. 15
minutter til den skummer lystigt.
Nu tilsættes resten af flødes, der
er lunet til 35 grader, de
sammenpiskede æg, det smeltede
smør, salt og mel.

Dejen æltes sammen til den er
blank og smidig og slipper bord og
hænder.

en færdige dej skal være ret blød.

Dejen stilles til hævning et lunt
sted i ca. 1 ½ time.

Dejen slås ned og formes til et
stort fletbrød - eller til to små.

Del dejen i 3 eller 6 lige store portioner
og tril disse ud til lange tynde stænger.

Flet disse løst sammen tre og tre og
fold enderne ind under fletningerne
inden brødene sættes til efterhævning
på en smurt bageplade.

Lad brødet efterhæve ca. 30 minutter.

Det pensles med sammenpisket
æg og bages i en 225 grader
varm ovn i ca. 30 minutter.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.